RS Media

Robosapien RS Media

Antweewow's picture
Forums: 

Hi Folks,

I'm new to this forum so please be kind ;-)

I recently purchased a used RS media robosapien (3 days ago), I bought brand new batteries for the Controller and for the Robo RS. All powers up as I expected, arms, waist head, eyes everything is working EXCEPT he does not appear to be able to walk. When I press L on the controller he says he is just going to have a look over there, but their is no movement in his legs. However when I ran the D dance demo, he did appear to move his legs slightly so he moved to the side?

rs media

joe mcgowan's picture
Forums: 

hi my son has recently been give rs media robot without the controller is there a way to control the robot via pc command as i cant not find any where that sells the controllers 

RS Media Sound Problem

Strebor_'s picture
Forums: 

Hi all.

Not sure if anynbody remembers me lol.

I made the 'SheBot' personality a couple of years ago.

Not been around for quite some time due to work and other commitments etc.

I hope somebody can help me out with this problem I have.

Today I dusted off my RS Media after over a year, bought some batteries and fired it up.

Everything is fine, but I have no sound at all.

I lost the instruction booklet a long time ago, and I'm sure I just turned off the sound while playing around with the remote.

RS Media Sound Problem

Strebor_'s picture
Forums: 

Hi all.

Not sure if anynbody remembers me lol.

I made the 'SheBot' personality a couple of years ago.

Not been around for quite some time due to work and other commitments etc.

I hope somebody can help me out with this problem I have.

Today I dusted off my RS Media after over a year, bought some batteries and fired it up.

Everything is fine, but I have no sound at all.

I lost the instruction booklet a long time ago, and I'm sure I just turned off the sound while playing around with the remote.

RS Media Sound problem

Strebor_'s picture
Forums: 

Hi all.

Not sure if anynbody remembers me lol.

I made the 'SheBot' personality.

Not been around for quite some time due to work and other commitments etc.

I hope somebody can help me out with this problem I have.

Today I dusted off my RS Media after over a year, bought some batteries and fired it up.

Everything is fine, but I have no sound at all.

I lost the instruction booklet a long time ago, and I'm sure I just turned off the sound while playing around with the remote.

Pages