Rovio

connection issue

Xraybroadcaster's picture
Forums: 

Greetings, roboteers! I recently acquired a "new" Rovio and can't get it going. (Ebay trickery- poor rovio is dusty, the dock looks like it had been out for years)I would, however, like to see it in action before I return it.  Any help will be greatly appreciated! -power seems fine- batteries charge, and power indicator is constant green.-WIFI signal broadcasts stable and strong- picked up by both PC and Iphone 5.-I have done a hard reset- led blinked red-orange-green to confirm.-I've removed the battery for 5 minutes, just to make sure any RAM is cleared too.-the USB connection cable is mi

Assistance required- connection issue

Xraybroadcaster's picture
Forums: 

Greetings, roboteers! I recently acquired a "new" Rovio and can't get it going. (Ebay trickery- poor rovio is dusty, the dock looks like it had been out for years)I would, however, like to see it in action before I return it.  Any help will be greatly appreciated! -power seems fine- batteries charge, and power indicator is constant green.-WIFI signal broadcasts stable and strong- picked up by both PC and Iphone 5.-I have done a hard reset- led blinked red-orange-green to confirm.-I've removed the battery for 5 minutes, just to make sure any RAM is cleared too.-the USB connection cable is mi

Assistance required- connecting issues

Xraybroadcaster's picture
Forums: 

Greetings, roboteers! I recently acquired a "new" Rovio and can't get it going. (Ebay trickery- poor rovio is dusty, the dock looks like it had been out for years)I would, however, like to see it in action before I return it.  Any help will be greatly appreciated! -power seems fine- batteries charge, and power indicator is constant green.-WIFI signal broadcasts stable and strong- picked up by both PC and Iphone 5.-I have done a hard reset- led blinked red-orange-green to confirm.-I've removed the battery for 5 minutes, just to make sure any RAM is cleared too.-the USB connection cable is mi

Assistance required- connecting issues

Xraybroadcaster's picture
Forums: 

Greetings, roboteers!I recently acquired a "new" Rovio and can't get it going. (Ebay trickery- poor rovio is dusty, the dock looks like it had been out for years)I would, however, like to see it in action before I return it.  Any help will be greatly appreciated!-power seems fine- batteries charge, and power indicator is constant green.-WIFI signal broadcasts stable and strong- picked up by both PC and Iphone 5.-I have done a hard reset- led blinked red-orange-green to confirm.-I've removed the battery for 5 minutes, just to make sure any RAM is cleared too.-the USB connection cabl

Localization & Navigation under black ceiling

Syed Muhammad Umer's picture
Forums: 

Dear All,

Currently I am doing research on localization and navigation of an autonomous indoor surveillance robot. I have implemented this job by generating spots of laser pointers on the ceiling and then captured them by infrared camera. Under normal environment with white and regular ceiling, it works but when it comes under black and irregular ceiling then it won't work. Anybody have some idea about how to tackle this problem?

Thanking you in anticipation!

NEED HELP WITH C# TTS WITH ROVIO

Tarek Adel's picture
Forums: 

hello, i've got rovio lately and im a C# developer so i decided to build an app for it

so i need help with 2 things the first one is to make rovio speak with TTS 

and the other thing is to get the audio comming from the rovio mic if the volume is greater then 50%

thanks and hope anybody would answer me :D

Rovio stops connecting

jtt's picture
Forums: 

Hi everyone,

I recently purchased my rovio and everything was working fine, I can connect to it via wifi, take pictures, etc..  it also has the latest firmware and software that I downloaded from the wowwee support site. The problem is I can connect to it for 3-4 days, then it stops connecting. I have to manually turn it off and then on again to get it to work again. Has anyone else had this problem?

Pages